Workshops

 Workshops!

Har du brug for ny inspiration?

 

Eller vil du gerne lære at male? Så underviser jeg både på kurser hos AOF i Herlev og på Vestegnen.

 

Aktuelt:

Jeg underviser og har Billedmalerskolen i Ishøj gennem Ældresagen - det foregår på Kulturskolen i Ishøj.

 

Aktuelle kurser er:

 

NYT NYT NYT - Billedmalerskole starter op i Ishøj d. 17.01.23 - 10 tirsdage kl. 9.30-13 gennem Ældresagen i Ishøj - Kulturskolen i Ishøj.


Dagskursus på Billedmalerskolen i Ishøj 

 

Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med opbygning af maleriet med lag på lag teknikkerne, at male intuitivt og prøve forskellige værktøjer og muligheder af!
Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Jeg vil løbende komme med korte oplæg med teknik og inspiration, hvor jeg viser, hvordan du kan bygge din bund op og få et spændende resultat. Jeg arbejder selv abstrakt med lidt figurativt i.


Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen - samt hvilke materialer, du med fordel kan anvende. 
Vi eksperimenterer med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, vådt i vådt, skabeloner, malertape og forskelligt værktøj. Du bestemmer selv om du vil male abstrakt eller figurativt. 

 

Medbring 2-3 lærreder i størrelsen 50 x 60 eller større - dog max 80 x 100 cm- og gerne et par mindre på 30 x 30 cm. Gerne flere forskellige pensler fra str. 6 - 16 med afrundede kant, svampe og klude. Akrylmaling, skabeloner/stencils og andet spændende materiale, du vil bruge på dit maleri. Har du et staffeli - så medbring gerne det.